Ele.ro - Dezvaluie ceea ce esti!

Utilizator: loredana89
Prieteni invitati la masa: 10531
Numar retete propuse: 105

Pacat dulce

Reteta care foloseste ingredientele:

branza
faina
piersici

Autentifica-te pentru a participa la concurs!

Autentificare

Tort de piersici umplut cu crema de branza

Reteta propusa de:  loredana89

acorda-mi votul tau

Prieteni invitati la masa

561

Se serveste rece

Ingrediente obligatorii

branza

faina

piersici

Ingrediente adaugate de utilizator la reteta

gris

lapte

oua

ulei

unt

Mod de preparare:

Piersicile se scot din compot,se taie felii si se pun sa se scurga bine. Se separa galbenusurile de albusuri de la 6oua. Galbenusurile se freaca bine cu 9 linguri de zahar pana se albesc, apoi se adauga incet 9 linguri de ulei frecand continuu,apoi 10 linguri de lapte,11 linguri de faina si praful de copt. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de tort in care se pune aluatul si se da la cuptor la foc mic 25 minute. Intre timp se despart albusurile de galbenusuri si la cele 2oua, se bat albusurile, se aduga galbenusurile, 1 lingura gris, 1 lingura amidon, 100 grame zahar,zaharul pudra si in final 700 grame branza dulce si se omogenizeaza bine. Se bat cele 9 albusuri bine si se adauga treptat 250gr zahar, facandu-se o bezea. Se scoate blatul din cuptor si se aseaza piersicile, apoi branza dulce si bezeaua si se da la cuptor la foc mic inca 20-25 minute, pana ce bezeaua prinde o crusta aurie. Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din forma de tort.
Pofta buna

Acest site foloseste Cookie-uri.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi caracteristici specifice retelelor sociale si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate. Va puteti administra preferintele in Setari cookie.