Mic-dejun de vis cu LURPAK
Istoria LURPAK a inceput in Danemarca, acum mai bine de 110 de ani... Oamenii au apreciat inca de la inceput calitatea desavarsita si aroma sa deosebita. LURPAK este si azi cea mai bine vanduta marca de unt in lume.Care este secretul succesului? Putini sunt cei care stiu ca 1 kg de unt LURPAK se obtine din 20 kg lapte integral de calitate superioara. Fermierii danezi isi cresc cu grija si pasiune vacutele, si au de respectat reguli extrem de stricte pentru a face fata standardelor inalte impuse de LURPAK. Metode traditionale sunt abil imbinate cu tehnologia moderna, iar rezultatul o sa va incante.
Poti savura si tu zi de zi sortimentele LURPAK la un mic dejun delicios de simplu: putin unt, un pic de paine proaspata si un strop de dulceata.... sau un ou fiert si paine prajita cu unt, alaturi de cafeaua preferata.
Sau, poti evada si savura momentul pe indelete, intr-un cadru mai special.
Povesteste-ne cum arata pentru tine un mic-dejun de vis si LURPAK iti rasplateste imaginatia!
In perioada 07 noiembrie - 05 decembrie, trimite povestea ta, iar cele mai interesante 20 de povesti vor fi rasplatite cu produse LURPAK*.
Pentru diminetile friguroase de iarna iti recomandam biscutitii cu unt LURPAK si o cana din ceaiul preferat. Biscuiti cu unt Lurpak
• 250g unt Lurpak, 125g zahar pudra, 1 ou, 350g faina
Se taie untul in bucati mici, se adauga restul ingredientelor si se framanta bine cu mana sau cu un mixer. Se ruleaza coca in forma de sul, se impacheteaza in hartie de copt si se da la frigider timp de 2 ore. Se taie coca in felii subtiri de 5 mm, care se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt. Se coc biscutii in cuptorul incins la 200 de grade timp de 6-8 minute pana devin aurii. Se scot, se lasa sa se raceasca pe un gratar si apoi se pastreaza intr-o cutie pentru biscuiti inchisa etans.