PREGATESTE-TE PENTRU CEA
MAI TARE COMPETITIE CULINARA!


Superstar-ul artei culinare Gordon Ramsay pune pe jar telespectatorii TLC din Romania in vara asta, cu unul dintre cele mai faimoase programe ale sale pe teme gastronomice - Masterchef US - ce va fi difuzat pe TLC, incepand cu 29 iunie, in fiecare miercuri, de la ora 21.00.

Noul program Masterchef US incepe cautarea celui mai talentat bucatar amator din America. Cei mai remarcabili candidati sunt invitati la Los Angeles pentru a da o proba in fata unui juriu format din trei oameni: Gordon Ramsay, Graham Elliot si Joe Bastianich.

Castigatorul va primi 250.000 de dolari, propriul contract pentru publicarea unei carti de bucate si primul titlu de American Master Chef acordat vreodata.

TRIMITE O RETETA CREATIVA
SI TLC TE PREMIAZA!


Esti o maestra in bucatarie si iti innebunesti iubitul cu cele mai alese mancaruri? TLC te provoaca sa demonstrezi ca esti un adevarat Masterchef la tine acasa!

Intra in concurs trimitand o reteta creativa si poti castiga un voucher pentru o cina in doi, la restaurantul Le Theatre si cartea lui Gordon Ramsay - Bucataria Lumii!

In saptamana 2 (27 iunie - 3 iulie) trimite-ne o reteta care sa contina obligatoriu urmatoarele ingrediente:
  • capsune
  • lapte
  • zahar