Ele.ro - Dezvaluie ceea ce esti!
Regulament concurs "Ghideste pretul corect din Galeria Designerilor Romani - COCOR"
Sectiunea 1. Organizatorul concursului
Organizatorul "Ghiceste pretul corect din Galeria Designerilor Romani - COCOR" (denumit in continuare "Concursul") este COCOR SA, cu sediul social in Bucuresti, sector 3, B-dul I.C. Bratianu nr.29-33. Contactarea organizatorului Concursului se poate face la numarul de telefon 021 2320325.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare ("Regulament"), care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
Pe perioada Concursului, SC COCOR SA, va desfasura urmatoarele servicii:
1. va contacta castigatoriul pentru validarea si colectarea datelor in vederea predarii premiilor;
2. va preda premiile castigatorilor, dupa validarea si identificarea acestora in conditiile stabilite prin Regulament;
3. la data acordarii premiilor castigatorul trebuie sa se legitimeze si sa semneze un proces verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului

Sectiunea 2. Locul si durata desfasurarii concursului
Concursul se va desfasura in perioada 4 iulie - 31 iulie 2011 pe site-ul www.ele.ro

Sectiunea 3. Drepturi si conditiile de participare
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai site-ului www.ele.ro , ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. De asemenea, nu pot participa la concurs persoanele sub varsta de 14 ani.
Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont pe www.ele.ro completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://cont.ele.ro/signup.html

Sectiunea 4. Protectia datelor personale
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exlusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

Sectiunea 5. Mecanismul concursului
Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.ele.ro
Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 4 iulie - 31 iunie (o luna), astfel:
1. Intra pe site-ul www.ele.ro
2. Autentifica-te sau creaza-ti un nou cont
3. Selecteaza una dintre cele 4 variante de raspuns pentru tinuta postata in fiecare saptamana (o tinuta/saptamana)
4. Utilizatorii care au selectat varianta corecta de raspuns vor intra in tragerea la sorti de la finalul fiecarei saptamani. (4 extrageri - 1 extragere/saptamana).

Sectiunea 6. Premiile concursului
Premiile consta in cele 4 tinute de designer inscrise in Concurs. La finalul fiecarei saptamani, castigatorul va primi tinuta pentru care a participat la concurs in saptamana in cauza: 1 tinuta/saptamana. Total: 4 tinute formate din:
1. Saptamana 1: Rochie CRISTINA NICHITA + Sandale Eponge Fashion Paris
2. Saptamana 2: Rochie ALEXANDRA GHIORGHIE + Pantofi Eponge Fashion Paris
3. Saptamana 3: Rochie ANDREEA TINCU + Sandale Eponge Fashion Paris
4. Saptamana 4: Pantaloni scurti + Body tricot NORINA STOICA + Sandale Eponge Fashion Paris

Sectiunea 7. Desemnarea castigatorului
Toti participantii care aleg varianta corecta de raspuns pentru pretul corect intra in extragerea la sorti de la finalul fiecarei saptamani. Desemnarea castigatorului se va face prin extragere la sorti. In total 4 extrageri, in fiecare zi de Luni. Anuntarea castigatorilor se va face in aceleasi zile, pana in ora 18.00.

Sectiunea 8. Notificarea si predarea premiului
Castigatorilor li se va aduce la cunostinta rezultatul astfel: in fiecare zi de Luni, pe perioada concursului, fiecare castigator va fi contactat prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in contul www.ele.ro
In cazul in care castigatorul nu trimite in termen de 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.
Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarelor din motive care nu tin de el.
Castigatorul va intra personal in posesia premiilor incepand cu data de 19 iulie 2011 - la finalul concursului.
La receptionarea premiului castigatorul trebuie:
1. sa prezinte reprezentantului COCOR SA un document de identitate (pentru confirmarea varstei legale minime pentru participare la Concurs);
2. sa predea reprezentantului COCOR SA procesul-verbal de predare-primire a premiului, semnat.

Sectiunea 9. Regulamentul concursului
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe pagina de concurs de pe www.ele.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe www.ele.ro.

Sectiunea 10. Litigii
In cazul unor litigii aparute intre COCOR SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.